Despre noi

Suntem o firma de inchirieri auto de top si avem un portofoliu vast de client multumiti care ne-au utilizat pana in prezent serviciile. Firma noastra de inchirieri auto Otopeni – Bucuresti  furnizeaza servicii profesioniste si solutii pentru a putea sa calatoresti confortabil.

Iti punem la dispozitie un proces de inchiriere rapid, aproape imediat, daca formalitatile necesare sunt indeplinite cu succes si contractul de inchiriere a fost semnat inainte de preluarea autoturismului.

Autovehiculele pe care le punem la dispozitia ta sunt in stare foarte buna, sunt verificate periodic si indeplinesc toate conditiile pentru a rula in siguranta pe strazi. Intrucat stim ca timpul si calatoria ta sunt importante nu dorim ca planurile pe care le ai sa fie stricate de evenimente neplacute. Tocmai de aceea ne dedicam timpul si experienta pentru a pune la dispozitia ta o flota de autovehicule care se prezinta in cea mai buna stare si sunt asigurate corespunzator.Inchirieri auto Bucuresti

Va garantam cele mai bune autovehicule

Atunci cand inchiriezi autovehicule de la noi puteti sa va bazati pe cele mai calitative servicii si pe echipa noastra de profesionisti. Iti vom oferi consultanta specializata pentru a putea indeplini formalitatile necesare pentru a avea masina dorita in cel mai scurt timp. Ne asiguram ca vei putea sa primesti autovehiculul inchiriat sau unul mai bun in cazul in care nu exista modelul respectiv disponibil din diverse motive.

 

Tarife scazute la rezervarea unui autoturism

Toate preturile noastre se bazeaza pe sezonul in care este inchiriat autovehiculul. Astfel, in extrasezon vei putea sa beneficiezi de cel mai bun pret pentru toate masinile inchiriate. 

De asemenea, avem oferte speciale pentru rent a car pe termen lung, ceea ce poate sa iti ofere posibilitatea de a economisi.

Suport dedicate clientilor

Aceste servicii puse la dispozitia ta sunt insotite de consultanta specializata. Acest lucru inseamna ca din momentul in care ai facut rezervarea pe website, un consultant iti va sta la dispozitie pentru a te ajuta sa indeplinesti formalitatile dar si sa afli cele mai importante informatii despre inchirierea autovehiculului sau solutii la problemele cu care te confrunti.

Gestionare eficienta a rezervarilor online

Toate rezervarile realizate pe website-ul nostru pot sa fie modificate in momentul in care veti incepe procedurile. Datorita interfetei usor de utilizat vei putea sa faci o rezervare intr-un timp foarte scurt dar si sa afli cat mai repede pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea masina dorita intr-un timp cat mai scurt.

Open chat
Powered by